OVER...

FREELANCEREDACTEUREN.NL

Freelanceredacteuren.nl is een vindplaats van zelfstandige specialisten die teksten bedenken, schrijven, bewerken, beheren, vertalen, tekst - en beeldproducties coördineren en publiceren. Freelancers die werkzaam zijn voor gedrukte en digitale media, radio en tv.

In 2009 startte Freelanceredacteuren als bemiddelaar van tekstspecialisten en sinds dit jaar is het ook voor opdrachtgevers mogelijk om opdrachten (gratis) op de site te plaatsen.

Op dit moment staan er bijna 300 tekst- en communicatiespecialisten ingeschreven. Allen met verschillende achtergronden en vaardigheden. Maar een ding hebben ze gemeen; ze hebben ruime ervaring met freelance/interim opdrachten. Want daarop zijn ze geselecteerd!

Organisaties die door de jaren heen de weg naar Freelancerdacteuren.nl al hebben gevonden zijn onder meer: Ziggo, Technische Unie, BCD, PGGM, Delta Lloyd, Essent, ING, Rabobank, Industrielinqs, PGGM, Stadsschouwburg Haarlem, Pearson, Wageningen Universiteit, Bouwen met Staal, Rhbm., Middin, Ministerie van Veiligheid en Justitie, De Raadgevers.

MIJN ERVARING

In 2009 heb ik Freelanceredacteuren.nl opgericht, maar al meer dan 12 jaar help ik organisaties aan talenten op het gebied van redactie en communicatie.

Na mijn opleiding HBO Communicatie heb ik bij verschillende reclamebureaus in Amsterdam gewerkt.  Altijd in de functie van klantbehandelaar. Toen mijn oudste dochter was geboren, liet ik de reclamewereld achter mij en startte ik in 2003  als account manager bij uitzendbureau [De Redactie]. Daarna maakte ik een overstap naar het freelance agentschap Engels&Partners, om daar een nieuwe afdeling op te richten met freelance webredacteuren. Helaas gooide de crisis roet in het eten. Of..., gelukkig maar. Anders was het succesvolle Freelanceredacteuren.nl er waarschijnlijk niet geweest.

Naast mijn werkzaamheden voor Freelanceredacteuren.nl ondersteun ik op flexibele basis enkele opdrachtgevers bij hun online marketingcommunicatie en webdesign. Naast dat ik daar veel plezier aan beleef, houd ik ook feeling met de praktijk.

 

Ik wens je een mooie samenwerking toe!

 

Henriëtte Balk

Intermediair

M. 06-38451456