Bemiddeling Freelancers

Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van redactie of communicatie, dan breng ik je graag in contact met een tekstspecialist. Je ontvangt dan profielen van kandidaten via e-mail - geheel vrijblijvend. Ook als je direct of iemand met specialistische kennis van een bepaald vakgebied zoekt.

Vaak ken ik de freelancers/zzp'ers al en heb ik met ze gewerkt. Zo niet, dan vindt er een kennismakingsgesprek plaats voordat ik de tekstspecialist voorstel. Bij interesse in een kandidaat, zorg ik dat hij of zij contact met je opneemt om een afspraak te maken. 

 

Samenwerking

Wil je met de freelancer gaan samenwerken en zijn jullie eruit over de opdracht en het tarief, dan regelen jullie de opdrachtovereenkomst onderling (dus zonder tussenkomst van Freelanceredacteuren.nl).  Uiteraard houd ik contact over de voortgang.

 

Tarief

Bij voorkeur ontvang ik een indicatie waarvoor je iemand wilt inhuren, zodat ik passende kandidaten kan voorstellen. Anders ontvang je profielen van tekstspecialisten met een marktconform tarief (excl. btw).

De vergoeding voor bemiddeling wordt door de freelancer aan Freelanceredacteuren.nl betaald.

 

 

VRIJBLIJVEND EEN VOORSTEL ONTVANGEN?

VUL HET FORMULIER IN Of BEL 06 38451456!